LEFKADA VAN TRANSFER

Το τουριστικό γραφείο Vrettos Travel ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2018, έχει έδρα στο Νυδρί της Λευκάδας και διαθέτει ένα mini bus 16  θέσεων με κλιματισμό,  και 1  Taxi   Mercedes για άνετες και ασφαλείς μεταφορές.

Το λεωφορείο μας  και το  Taxi   Mercedes πληρούν  όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας που ορίζει η ελληνική νομοθεσία, καθώς και οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί.


Προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς μαθητών, οργανωμένων ομάδων, συλλόγων μπορεί να οργανώσει ατομικές και ομαδικές εκδρομές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση μεταφοράς από αεροδρόμιο, λιμάνι και όλη την  Ελλάδα . Οι ταξιδιώτες μεταφέρονται  σε πολυτελή αυτοκίνητα από επαγγελματίες οδηγούς με εξαιρετική γνώση της περιοχής.

Για οτι ερωτήσεις παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το γραφείο μας ευχαρίστως θα βοηθήσει να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας.
Ο οδηγός θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων με πινακίδα με το όνομά σας.
Αφού κάνετε την κράτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να την επικυρώσουμε




Είμαστε ενήμεροι για την ώρα άφιξης σας και θα σας περιμένουμε ακόμα και αν έχετε κάποια καθυστέρηση
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας μεταδώσουμε το έντονο συναίσθημα της φιλοξενίας που μας  διακρίνει .
Το πιο εξελιγμένο τηλεφωνικό κέντρο στο χώρο του ταξί, είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Έμπειροι συνεργάτες είναι εδώ για να σε υποστηρίξουν .
Στόχος μας είναι να σας ξεναγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε τα μέγιστα από το ταξίδι σας!
Διαθέτουμε  πλήρως επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν να σας μεταφέρουν με απόλυτη ασφάλεια, αλλά και άνεση, στον προορισμό σας. Οι οδηγοί μας έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες-διπλώματα από το υπουργείο μεταφορών, όπως και τις γνώσεις για να σας ενημερώσουν σχετικά με την διαδρομή και όλα τα αξιοθέατα τις Ελλάδας .

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ιστοσελίδας, για να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας από τις υπηρεσίες μας, ή και να καταθέσετε τα σχόλια σας και τις απορίες σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη εκδρομή, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τον χρόνο που διαθέτετε.
LEFKADA VAN TRANSFER  Vrettos Travel    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ ΛΕΥΚΑΔΑ    LEFKADA TRANSFER